Buren 802 moh

FullSizeRender.jpg

Hei Igjen ☺️

I dag skinte solen fra skyfri himmel, så selv om jeg kunne hatt godt av en hviledag utgikk det til fordel for tur. Godvær må utnyttes, fra torsdag skal det snu igjen. Derfor er det ingen vits å kaste bort godværsdagene inne så fremt jeg ikke absolutt MÅ. Regnskap og ligning får derfor vente til en annen dag.

På grunn av Nordlystur i går kveld som varte til langt på natt, ble det sein avgang og jeg måtte ta tur alene.

Da jeg kom ut til parkeringen rundt klokken 12 var det fullt, tydelig at det var mange som ville utnytte godværet. Jeg vurderte derfor snu og heller dra til Håkøybotn og Lille Blåmann, men så kom det heldigvis ned en morgenfugl og jeg fikk plass til bilen min 👌🤩

Føret fra start var helt nydelig, 10 cm pudder på fast såle. Videre oppover var det litt av hvert. Solen tar godt nå, men temperaturen er fortsatt lav om natten noe snøen bar preg av. Det har vært stor trafikk på Buren de siste dagene, så personlig synes jeg føret var til terningkast 3. Jeg hadde ikke forventet pudder, da burde jeg heller gått til et sted som hadde fått ligge i skyggen på dagtid. Buren er en flott «sea to Summit» topp, og passer fint som en halvlang tur.

I dag brukte jeg en time og førti minutter i rolig tempo. Det var lagt lange slake fine traverser, noe jeg satte stor pris på. Utsikten kompenserte for det dårlige føret, og jeg drøyde så lenge jeg kunne før jeg dro ned.

Det var utrolig deilig med en tur der jeg slapp å kjempe mot vinden. Det var vindstille på toppen, og jeg gikk hele turen uten lue og votter. Deilig!!

Turen ble avsluttet med en kaffe latte fra Risø 😋 

Flott Nordlys i går selv om sesongen er på hell. 

Flott Nordlys i går selv om sesongen er på hell. 

FullSizeRender.jpg

Traff på Mia og Mio 😍🐶 

FullSizeRender.jpg
IMG_1573.JPG
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg

Fornøyd med været og vindstille på toppen 🙌🏼☀️ 

FullSizeRender.jpg

Utsikt mot Byen, Ersfjorden, Kaldfjorden, øya mm

FullSizeRender.jpg

Beste kontoret 😉

FullSizeRender.jpg

Dette er bare et skryte-insta-vennlig bilde, føret var ikke så bra 😂🙈

FullSizeRender.jpg

Klem fra Hege 🥰