Lille Blåmann 844 moh fredag 05.04.2019

Hei igjen ☺️ Fredag var solen tilbake i Tromsø. Stor sol fra skyfri himmel har ikke vært hverdagskost denne vinteren, som har vært preget av mye vær.  I dag hadde jeg guideoppdrag for mine tidligere gjester fra Sandefjord, familien Storbrua.  Jeg ble både overrasket og glad da de ville ha meg med som guide på deres Tromsøbesøk denne gangen også. Sist var sønnen deres Sondre med hit, og denne gangen var de på Tromsø tur med datteren Anniken. Anniken hadde ikke vært mye på topptur fra før, dette var ikke bare hennes første i år, men også hennes høyeste besøkte topp. Likevel klarte hun seg utrolig bra. Det var koselig å bli kjent med henne også, sporty og koseligere familie skal man lete lenge etter 🥰  Jeg tror familien Storbrua har god vær og føre karma, for også denne helgen fikk de maks uttelling på været i Tromsø 😉  Det var fint å kunne få en slik solfylt dag på tur sammen med dem, og valget ble Lille Blåmann 844 moh på Kvaløya.   Selv om det var fredag, var det mange biler på parkeringsplassen i Håkøybotn da vi kom, og mye folk i fjellet. Vi fulgte normal ruten opp i solskinn, vakker utsikt og litt drag i luften (på toppen derimot blåste det godt) 💨 På grunn av skredfaren valgte vi kjøre tilnærmet samme rute ned som den vi gikk opp. Bak linken fant vi ferskt dypt pudder. Nedkjøringen ble derfor optimal, og MYE bedre enn forventet 🙌🏼🙌🏼 Forventningene om god snø var ikke store med tanke på de dårlige snøforholdene jeg hadde på Rødtinden dagen før. Men snøen her var så fin at Thor Inge tok på fellene og tok en runde til. Sprekt! 👊  Vi var tilbake ved bilen rundt klokken 16.30 og der ble turfølget mitt imponert over at det stadig kom flere folk som skulle opp for en ettermiddagstur. En av de virkelig fine tingene med Tromsø er nærhet til naturen, kort kjøretur for etter jobben turer, og lyst hele døgnet på vår og sommeren,  Tilbake i byen fikk de anbefalinger på egne turer de kunne ta de neste dagene (nå er de begynt å bli litt kjent her oppe) Glad og fornøyd var det bare å ønske de fine dager resten av helgen, og kanskje blir det ikke lenge før neste gang de tar turen til Tromsø  Takk til Cathrine, Thor Inge og Anniken 🥰

Hei igjen ☺️

Fredag var solen tilbake i Tromsø. Stor sol fra skyfri himmel har ikke vært hverdagskost denne vinteren, som har vært preget av mye vær.

I dag hadde jeg guideoppdrag for mine tidligere gjester fra Sandefjord, familien Storbrua.

Jeg ble både overrasket og glad da de ville ha meg med som guide på deres Tromsøbesøk denne gangen også. Sist var sønnen deres Sondre med hit, og denne gangen var de på Tromsø tur med datteren Anniken.

Anniken hadde ikke vært mye på topptur fra før, dette var ikke bare hennes første i år, men også hennes høyeste besøkte topp. Likevel klarte hun seg utrolig bra. Det var koselig å bli kjent med henne også, sporty og koseligere familie skal man lete lenge etter 🥰

Jeg tror familien Storbrua har god vær og føre karma, for også denne helgen fikk de maks uttelling på været i Tromsø 😉

Det var fint å kunne få en slik solfylt dag på tur sammen med dem, og valget ble Lille Blåmann 844 moh på Kvaløya. 

Selv om det var fredag, var det mange biler på parkeringsplassen i Håkøybotn da vi kom, og mye folk i fjellet.

Vi fulgte normal ruten opp i solskinn, vakker utsikt og litt drag i luften (på toppen derimot blåste det godt) 💨

På grunn av skredfaren valgte vi kjøre tilnærmet samme rute ned som den vi gikk opp. Bak linken fant vi ferskt dypt pudder. Nedkjøringen ble derfor optimal, og MYE bedre enn forventet 🙌🏼🙌🏼

Forventningene om god snø var ikke store med tanke på de dårlige snøforholdene jeg hadde på Rødtinden dagen før. Men snøen her var så fin at Thor Inge tok på fellene og tok en runde til. Sprekt! 👊

Vi var tilbake ved bilen rundt klokken 16.30 og der ble turfølget mitt imponert over at det stadig kom flere folk som skulle opp for en ettermiddagstur. En av de virkelig fine tingene med Tromsø er nærhet til naturen, kort kjøretur for etter jobben turer, og lyst hele døgnet på vår og sommeren,

Tilbake i byen fikk de anbefalinger på egne turer de kunne ta de neste dagene (nå er de begynt å bli litt kjent her oppe) Glad og fornøyd var det bare å ønske de fine dager resten av helgen, og kanskje blir det ikke lenge før neste gang de tar turen til Tromsø

Takk til Cathrine, Thor Inge og Anniken 🥰

FullSizeRender.jpg

Anniken

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg

Anikken og Thor Inge

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg

Cathrine

IMG_0890.JPG

Litt påfyll av mat. Blåste godt her, måtte søke litt ly for vinden og på med dunjakka

FullSizeRender.jpg

OK ++ utsikt 👌 

IMAGE.JPG
IMAGE.JPG
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg

Cathrine oppe på sin hittil høyeste  topp 👊

FullSizeRender.jpg

Anniken

FullSizeRender.jpg

Familen på toppen  

FullSizeRender.jpg

Meg

FullSizeRender.jpg

Cathrine

FullSizeRender.jpg

Thor Inge på runde 2

Anniken

Anniken

FullSizeRender.jpg

Thor Inge

IMG_0835.JPG

Cathrine

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg

Fiiiiin snø ❄️🙌🏼

FullSizeRender.jpg

Fotografering en del av jobben 😉

FullSizeRender.jpg

Jepp! For en dag!! 

Klem fra Hege 😘