Siste strikke prosjekt - Varde genseren

FullSizeRender.jpg

(Reklame) 

 

Hei på dere ☺️ 

På grunn av den gode responsen på mine Riddari og Telja gensere, ønsket Bundingen å gi meg en valgfri garnpakke. Dette fordi Bundingen på Jekta i Tromsø opplevde økt garnsalg på de genserne jeg har lagt ut på Instagram. 😍 (tusen takk til Hege på Bundingen 😘)

Jeg falt veldig for de flotte fargene til Rauma Finullgarn i 100% norsk ull, og mønsteret ble Varde. 

FullSizeRender.jpg

Jeg startet med å strikke i størrelse M, men så fort at det ble alt for stort, så jeg måtte bare rekke opp og fortsatte i størrelse S på pinne 2,5 (vrangbord) og resten av genseren på pinne 3,5. Så vær obs, mønsteret er stor på størrelsene (synes jeg, som normalt bruker størrelse M)

FullSizeRender.jpg

(Reklame Tracxnorge, drikkeflaske Takeya)

Genseren ble likevel litt stor, så etter å ha vasket den (for hånd) la jeg den i tørketrommelen 🙄😳 under oppsyn! Åpnet og sjekket hvert 3-4 minutt, og etter ca 15 minutter var den fortsatt fuktig, men perfekt i størrelse 👌👌 Den ble tettere og jeg synes mønsteret falt mer på plass ☺️

FullSizeRender.jpg

Det fine med ull er blant annet at det isolerer godt også mot vind 😃 

IMG_1642.JPG

Det startet som et julestrikkprosjekt 🎄

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg

Mine fargevalg 😍

Tynt garn og tynne pinner betyr litt lengre tid, men jeg ble veldig fornøyd med resultatet. Og for dere som kjenner til Varde, så ser dere at jeg har laget en egen variant av orginalen ☺️

Kanskje noen lar seg inspirere 🥰

 

Klem fra Hege