Trugetur til Fløyfjellsaksla på Ringvassøya

Hei igjen 😊 

Jeg er så heldig at jeg har hytte kun 25-30 minutters kjøretur hjemmefra. Hytten blir derfor mye brukt, og nå til jobbing med hjemmesiden kombinert med tur. På hytta har jeg nærhet til mange fine turmål enten rett fra hytta eller like ved.

FullSizeRender.jpg

Det var deilig å våkne opp til blå himmel og SOL, men jeg kunne godt vært foruten kulden og vinden som har herjet landsdelen den siste tiden. Planen var egentlig å gå på ski, men siden det ble en rolig start på dagen så utgikk ski til fordel for truger.

Etter en kort kjøretur ut mot Skarsfjorden gikk turen opp til Fløyfjellsaksla som ligger i samme område som Gråtinden 587 moh. Gråtinden, som tidligere har vært et av turmålene til Ti På Topp Tromsø, er en fin utsiktstopp både sommer og vinter med lettgått terreng.

Snøen var som på sist, alt fra pudder, vindpakket skare, is og avblåste steinrabber. Jeg må innrømme at nå ønsker jeg meg mildvær, mer snø og vindstille dager.

Vi fikk fjellene helt alene, bortsett fra et enslig reinsdyr som fulgte oss litt på avstand.

Jeg synes det er godt å komme meg ut på tur selv om det er kaldt. Det er der jeg henter energi og overskudd.

Til dere som ikke har prøvd å gå på truger, kan jeg anbefale det på det sterkeste.

FullSizeRender.jpg

Utsikt fra stuevinduet på hytta i formiddag. 

FullSizeRender.jpg

På vei ut mot Skarsfjorden

FullSizeRender.jpg

 Nydelig rosa himmel

IMG_3979.JPG
FullSizeRender.jpg

Fikk gå i motvind 

IMG_3906.JPG

Utsikt mot Tromsdalstinden

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
IMG_3806.JPG
IMG_3780.JPG
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
Takk og pris for dunskjørt!! Jeg bruker dunskjørt fra Skhoop (Svensk merke) 

Takk og pris for dunskjørt!! Jeg bruker dunskjørt fra Skhoop (Svensk merke) 

IMG_4062.JPG

Her gikk vi

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg

Hytta

Klem fra Hege