Pudderpikens Riddari

Hei igjen alle strikkeglade ☺️ Som noen av dere har fått med dere, har jeg inngått et samarbeid med Garnmani i forbindelse med høy etterspørsel på oppskrift og fargekoder på min gule og blå versjon av Riddari.  Ettersom jeg aldri har pleid se på fargekoder, og bare har plukket i hyllene utfra det jeg tenker kan passe sammen, var det gledelig at Garnmani nå har laget et mønster der mine fargerkombinasjoner er brukt. Hun oppgir også fargekodene til alle dere som vil bruke de jeg har valgt.  Hun selger disse som garnpakker. Så til de av dere som ikke vet om dette tilbudet, og fortsatt sender mail til meg - ta en titt i nettbutikken til henne. ☺️  Link til den gule:  https://www.garnmani.no/produkt/28-03-riddari-modell-30-pudderpikens-gule-riddari/  Link til den blå:    https://www.garnmani.no/produkt/28-03-riddari-modell-31-pudderpikens-bla-riddari/  Den ene lillafargen jeg har brukt er dessverre gått ut, fargen på Einband er lik den utgåtte fargen i Lettlopi. Alt garnet er fra fabrikken Istex som lager begge disse, og de er laget med samme utgangspunkt, Einband er spunnet av en tråd Plötulopi og Lettlopi av 2 tråder Plötulopi. Så når man strikker med dobbel Einband blir det det samme. Einband kjennes litt hardere mens man strikker, men det blir likt etter vask. For flere spørsmål vedr garn, kan dere sende mail til tove@garnmani.no Jeg har også i den senere tid jobbet med å få laget et «forståelig for andre enn meg mønster» på 2 av mine egne design. Jeg har strikket de i litt ulike garn, og nå «landet» litt på hva jeg kan anbefale. Så snart jeg har alt klart, vil jeg komme med en ny oppdatering her inne, og på instagram.  Tusen takk for alle fine tilbakemeldinger, jeg har fått 😍😍 Jeg synes det er veldig hyggelig at så mange av dere har latt og lar seg inspirere til å strikke genserne «mine» 🥰  God strikkeklem fra Hege 😘

Hei igjen alle strikkeglade ☺️

Som noen av dere har fått med dere, har jeg inngått et samarbeid med Garnmani i forbindelse med høy etterspørsel på oppskrift og fargekoder på min gule og blå versjon av Riddari.

Ettersom jeg aldri har pleid se på fargekoder, og bare har plukket i hyllene utfra det jeg tenker kan passe sammen, var det gledelig at Garnmani nå har laget et mønster der mine fargerkombinasjoner er brukt. Hun oppgir også fargekodene til alle dere som vil bruke de jeg har valgt.

Hun selger disse som garnpakker. Så til de av dere som ikke vet om dette tilbudet, og fortsatt sender mail til meg - ta en titt i nettbutikken til henne. ☺️ 

Link til den gule:

https://www.garnmani.no/produkt/28-03-riddari-modell-30-pudderpikens-gule-riddari/

Link til den blå: 

 https://www.garnmani.no/produkt/28-03-riddari-modell-31-pudderpikens-bla-riddari/

Den ene lillafargen jeg har brukt er dessverre gått ut, fargen på Einband er lik den utgåtte fargen i Lettlopi. Alt garnet er fra fabrikken Istex som lager begge disse, og de er laget med samme utgangspunkt, Einband er spunnet av en tråd Plötulopi og Lettlopi av 2 tråder Plötulopi. Så når man strikker med dobbel Einband blir det det samme. Einband kjennes litt hardere mens man strikker, men det blir likt etter vask. For flere spørsmål vedr garn, kan dere sende mail til tove@garnmani.no

Jeg har også i den senere tid jobbet med å få laget et «forståelig for andre enn meg mønster» på 2 av mine egne design. Jeg har strikket de i litt ulike garn, og nå «landet» litt på hva jeg kan anbefale. Så snart jeg har alt klart, vil jeg komme med en ny oppdatering her inne, og på instagram.

Tusen takk for alle fine tilbakemeldinger, jeg har fått 😍😍

Jeg synes det er veldig hyggelig at så mange av dere har latt og lar seg inspirere til å strikke genserne «mine» 🥰

God strikkeklem fra Hege 😘

Den gule «riddari»

Den gule «riddari»

Den blå «riddari» 

Den blå «riddari» 

FullSizeRender.jpg
Pudderpiken «Blåtind» kommer snart med oppskrift og fargekoder

Pudderpiken «Blåtind» kommer snart med oppskrift og fargekoder

IMG_4576.JPG
FullSizeRender.jpg

Pudderpiken «Buren» 

FullSizeRender.jpg

Pudderpiken «Buren»