Jakten på Nordlyset

Hei igjen 😊 

 

Et av mine mest spennende produkter er nordlysturer. Det er forøvrig det eneste produktet (bortsett fra midnattsolturer) som er like uforutsigbart som været generelt. Og er derfor blitt mitt mest utfordrende produkt.

Det er mange aktører i markedet og kampen om kundene er stor. Det betyr mye for meg at kundene føler seg sett og ivaretatt. Det mener jeg blir enklere når jeg har små grupper. Selv om pengene ligger i å drive stort kommer jeg tettere på turistene når jeg kun har noen få med meg.

I Tromsø er det ikke uvanlig å ha opptil fire årstider i løpet av et døgn. Da sier det seg selv at det ikke alltid klaffer i forhold til bookinger gjort lang tid i forkant.

Turistene som kommer hit for å se Nordlyset har store forventninger, selv om de er klar over at været er noe ingen kan råde over. Det er vondt å se skuffelsen de gangene værgudene ikke spiller på lag. I de tilfellene må jeg være ekstra kreativ, og i noen tilfeller enten avbestille eller tilby en annen opplevelse.

Denne fredagen var vi ekstra heldige, og fikk oppfylt alle ønskene til forventningsfulle nederlendere. Lysshowet varte i 5-6 timer, der vi kjørte rundt til flere ulike steder uten å møte på andre turister. Å slippe “kø” hører til skjeldenhetene, og det ble noe disse gjestene satte ekstra stor pris på.

FullSizeRender.jpg
IMG_4951.JPG
IMG_4953.JPG
IMG_4789.JPG
IMG_4956.JPG
FullSizeRender.jpg
IMG_4952.JPG
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
IMG_4876.JPG
FullSizeRender.jpg

Klem fra Hege ☺️