Nattmålsfjellet

Uventet ble det sol og ikke regn i dag, og da var det bare å komme seg ut.  Da jeg ikke hadde så mye tid til rådighet, falt valget på Nattmålsfjellet, en ca 25 - 30 minutters kjøretur hjemmefra. Ble overrasket over den fine temperaturen da jeg kom ut av bilen, hadde jeg vist at været skulle bli så bra i dag, så hadde jeg nok planlagt en litt lengre tur. Men, Nattmålsfjellet blir aldri feil. Utsikten er nydelig ut vakre Ersfjorden, terrenget er lettgått, man trenger ikke være spes god form for en tur hit, og jeg var ikke alene på tur i dag. Masse folk kommer og går, og turistene har også virkelig fått øynene opp for denne perlen. Her kommer de med stativ og store kamera ;-)

Jeg kan jo heller ikke la være ta bilder, selv om jeg har vært her mange ganger før, og i dag var jeg ekstra heldig og havnet midt i en klynge av deilige søte blåbær - Lucky me 😋

FullSizeRender.jpg